Szereplők


Szereplők
" Ugyanazon az este veszítettem el a legjobb barátomat és az édesapámat. A két legfontosabb személyt az életemben, és ez mindent megváltoztatott. Gyűlöltem Zaynt, mert úgy éreztem, hogy cserben hagyott. Reméltem, hogy soha többé nem találkozunk,de az élet, vagy nevezzük sorsnak közbe szólt. " 

" Soha nem akartam Őt megbántani, de muszáj volt. Kénytelen voltam ellökni Őt magamtól, de reméltem, hogy egyszer még vissza kaphatom a legjobb barátomat. De az életem máshogy alakult. Amikor már kezdtem elfelejteni, akkor tűnt fel egy lány. Egy lány, aki bár külsőre szöges ellentéte volt neki, de belsőre mégis annyira hasonlított rá. De Ő valamiért nem akart még csak a közelembe sem lenni, nem hogy barátkozni velem. De miért ilyen ellenséges velem? "
" Tudtam, hogy Zayn nehezen egyezett bele, hogy ellökje Őt magától, de nem volt sok választási lehetősége. Onnantól olyan volt, mintha meghalt volna egy része. Aztán az idő múlásával javult a helyzet, egészen addig, amíg fel nem tűnt egy lány... "
" Nem értettem, hogy miért nem akar végre megszabadulni attól a bányarémtől. Aztán teltek az évek, valamennyire én is felnőttem, és megértettem, hogy nem a külső számít. Aztán jött Ő...  "
 " Nem értek én már itt semmit. Zayn befordult a csúnyaság elüldözése után, aztán évek után jobban lett, mikor megjelent az új lány a banda életében, akkor pedig fenekestől felfordult minden. Mi a fene folyik itt? Ki ez a lány? "
" Sok - sok titok. Ezzel tudnám jellemezni a történteket. De még mindig nem értek teljesen mindent. Csak azt látom, hogy Zayn őrlődik, a lány pedig minél távolabb akarja magától tudni őt. Ki ez a lány valójában? Mi a nagy titok körülötte? "
2 megjegyzés:

 1. Szia!
  Huha már is nagyon érdekesnek hangzik..megyek is olvasni :) "a késők szerencséje..., hogy többet olvashatnak egyszerre :) "

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Örülök, hogy már ezzel felkeltettem az érdeklődésedet! :)
   Jó olvasást!
   Puszi: Klau

   Törlés