2015. október 17.

6. fejezet

"Nem értem ezt az egészet! Mi folyik itt? 
Mivel bántottam meg ennyire? 
Hiszen én nem is emlékszem erre a lányra!"
Zayn Malik

  Kate Peterson

- Elizabeth... - hallom meg magam mögül Zayn elhaló hangját. Kontrolálnom kell magam, hogy ne kapjam felé a fejem, hiszen azzal véglegesen elárulnám magam.
- Mi van vele? - kérdi Liam barátjától.
- Ha Kate így gondolkozik rólunk, vagyis rólam, akkor Elizabeth milyen véleménnyel lehet arról, ahogyan vele viselkedtem? - hangjából csak úgy árad az ön marcangolás, amely számomra hihetetlen. 
- Mondtuk már, hogy felejtsd már el azt a csúnyaságot! - mordul rá Harry, mire belém mar a jól ismert keserűség.
- Én meg megmondtam már, hogy ne hívd így! Nem voltam elég világos? Vagy megint be kell, hogy húzzak érte egyet? - Nem értek semmit! Zayn az egykori önmagamat védi a többiek előtt. Miért? Hiszen ő dobott el! Akkor most miért teszi ezt? 
- Nyugodjatok le! - szól közbe Liam - Tényleg jobb lesz, ha ezt a próbát áttesszük holnapra, mi pedig hazamegyünk. Nem eshettek megint egymás torkának egy régi baklövés miatt! - Szóval ez lennék én? Egy régi baklövés? Meddig akarnak még kínozni? Menjenek már innen! Hagyjanak egyedül! 
- Tűnjetek már innen! - hangom elgyötört, már nem is parancsoló, inkább kérlelő.
- Oké! Szerintem is az lesz a legjobb. Holnap reggel majd eljövünk, és átbeszélünk mindent! Meg, akkor felpróbáljuk a cuccokat is! - osztja meg velünk véleményét Liam.
- Nem! Tudni akarom, hogy mit tettem, amiért gyűlöl! - pillant rám Zayn akaratosan.
- Márpedig azt nem fogod megtudni! Ha rájössz magadtól, az oké, de én nem foglak felvilágosítani!
- De, igenis fogsz! Addig én ugyan nem megyek innen sehová, amíg nem mondod el! 
Megint az  ajtó. Megint kopogás. De ennek most nem örülök. Lehet, hogy az a személy, aki mindent összedönt? Aki tudja, hogy ki is vagyok valójában?
- Ez biztos anyukád lesz! - Niall mosolyogva szemléli barátját. Engem viszont átjár a teljes kétségbeesés.
Az ajtó lassan nyílik ki... és egy olyan személy lép be rajta, akire végképp nem számítottam. A fiúk is meglepetten bámulják a frissen érkezettet, de ő nem zavartatja magát. 
- Sziasztok! - köszön oda nekünk, majd Zaynhez lép és megcsókolja. - Szia Baby! - nyávogja a srácnak, de nem is ez bosszant igazán. Én idegesítem saját magamat. Miért tér vissza ez az érzés? Hiszen igaz, hogy valamikor bele voltam zúgva a legjobb barátomba, de már nem. Most már csak gyűlölöm, de akkor miért érzek mérhetetlen féltékenységet? Miért emészt a zöldszemű szörnyeteg? Én ezt nem érezhetem!
- Szia Perrie! Hát te? Hogy kerülsz ide? - kérdi a srác, miközben a szerelmét nézi. 
- Anyukád hívott, hogy ide tart, így jöjjek én is, és akkor együtt elmehetnénk majd valahová - negédeskedik a szőke kígyó.
- Az jó lesz, ha végre elhúzzátok a csíkot! - mordulok fel idegesen - Van, aki dolgozni szeretne! 
- Zayn! Ki ez a csaj? És mit gondol magáról? Ki lenne már ő, hogy így beszélhet velem? - affektál a szőkeség.
- Perrie, ő itt az új stylistünk, Kate Peterson. Kate, ő itt Zayn menyasszonya, Perrie ...
- Igen, tudom, hogy ki ő! Mennétek végre? - vágok Niall szavába, valljuk be, eléggé illetlenül.
- Mit képzelsz magadról? Tudod te, hogy kikkel beszélsz? Ők itt sztárok, ahogyan én is! Te meg egy kis senki! Gondolkozz már egy kicsit!
- Hidd el, jobban tudom, hogy ki kicsoda itt, mint bárki más! Éppen ezért mondom el most utoljára, hogy menjetek innen! Elég volt belőletek mára! - nagyon elegem van a mai napból. A folytonos feszültségből, és valljam be, hogy rettegek, hogy mi lesz, ha Zayn anyukája ideér, és találkozunk. Akkor lesz csak igazán nagy balhé, amihez már semmi erőm, na meg kedvem sincs.
- Na ide figyelj, te kis felkapaszkodott, pökhendi csitri! Nem tudom, kivel kellett lefeküdnöd, hogy megkapd ezt a munkát, de jó lenne, ha visszavennél az arcodból! - lép közelebb hozzám és mosolyog gúnyosan az arcomba.
- Perrie! - a fiúk szinte egyszerre mordulnak rá, ami még akár jól is eshetne, de hát, na... 
- Hagyjátok! Hát, drágám, nekem senkivel sem kellett ágyba bújnom, hogy itt legyek, de azt igazán elárulhatnád, hogy te a két kezeden meg tudod-e számolni azokat, akikkel összeszűrted a levet a karriered érdekében. Vajon Zayn is csak ezért kell, vagy... - egy hatalmas csattanás, amely ahhoz a pofonhoz tartozik, amit ez a liba kever le nekem.  - Na tűnés innen! Mindenki! Kifelé! Takarodjatok! - ordítok magamból kikelve.
- Gyerünk! - ragadja meg Zayn a csaj karját és elkezdi kifelé rángatni, miközben az ordibál, hogy én milyen vagyok. Még, hogy én! Inkább ő! 
- Jól vagy? - Lép oda hozzám Harry, miközben aggódva méricskéli az arcomat.
- Szerinted? - förmedek rá mérgesen, de észreveszem megbántott tekintetét. Megint mérgemben reagálok, holott szegény srác csak kedves akart lenni velem. - Sajnálom, csak ideges vagyok - kezdek szabadkozni, miközben a földet pásztázom zavaromban. Majd beugrik, hogy mit is tettek velem, hogyan beszéltek rólam, és már minden bűntudatom messze is száll. Hiszen ők is megbántottak! Dacosan szegem fel a fejemet. - Kérlek, menjetek el innen! Egyedül akarok lenni! 
- Oké. Akkor holnap reggel visszajövünk. Szia! - Liam mint mindig, most is az udvariasság mintaképe. Csak biccentek neki, miszerint nyugtáztam a mondottakat. Kurtán elköszönök tőlük, mire mindannyian elhagyják a helységet, és én végre egymagam maradhatok. Remeg minden végtagom, úgy érzem, nem bírom tovább a négy fal között. Idegesen veszem magamhoz a cuccaimat, és kiviharzok az irodából, miközben odaszólok az egyik titkárnőnek, hogy csak holnap jövök vissza. Lábaim maguktól veszik az irányt a kedvenc parkomhoz, azon belül is a padomhoz, amely a terület talán egyik legeldugottabb helyén található. Leroskadok rá, és kétségbe esetten temetem a kezeim közé az arcomat. A gondolatok csak úgy száguldoznak az agyamban, nincs megállás nekik. Minden lepereg a szemeim előtt. A gyermekkorom Zaynnel, az a bizonyos este, az utána való lassú talpra állásom lelkileg, a viszontlátás, és ez a mai reggel. Katasztrófa az egész. Lehet, hogy jobb lenne, ha feladnám a munkám, és kitalálnék valami mást, csak, hogy ne keljen vele, velük többet találkoznom. Nem akarom ezt! Egyetlen porcikám sem kívánja, hogy megint bántsanak, megalázzanak, márpedig, ha megtartom a munkámat, ez vár rám, hiszen örökké nem titkolhatom el, hogy ki is vagyok igazából. Valamivel le fogok bukni. Félek, nem is, inkább már rettegek! A magabiztosságom csak a külső álcám, de belül... belül remegek, pánikolok, feszengek a jövőtől. A jövőmtől, ami attól tartok, hogy a titkok napvilágra kerülését is magába foglalja. Mit tegyek? Hogyan nézzek holnap megint szembe velük? Mit mondjak, ha megkérdezik megint, hogy mivel bántottak? Milyen magyarázatot adjak a viselkedésemre? Fogalmam sincs. Nem tudom, hogy mit hoz a holnap, hiszen ezt senki sem tudja, de ezzel a félelemmel van értelme együtt élni? Vagy meneküljek el, és hagyjak mindent hátra? Nem tudom! Nem tudom! Nem tudom! Mit hoz a holnap? 


Sziasztok!
Sajnálom, hogy ilyen sokára, de ez most így jött össze. Remélem tetszett a rész, bár nem azt hozta, amit a legtöbben vártatok, de azért remélem így is elnyerte a tetszéseteket! A előző részhez érkezett komikra is válaszolok hamarosan. 
Kérlek írjátok meg nekem, hogy mit gondoltok Perrie-ről, és hogy Ti mit tennétek Kate helyében? Feladnátok, vagy harcolnátok? 
Kellemes hétvégét mindenkinek! Remélem a suliban mindenkinél rendben minden! 
Puszi: Klau

13 megjegyzés:

  1. Wááá! Borzasztó lett... borzasztóan csodálatos! Istenem, hogy bírsz te ilyen jól írni, te lány?! :)
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ugye tudod, hogy ledermesztettél? Elkezdtem olvasni a komidat, és még az ütő is megállt bennem. Szerencsére a későbbiekben nem a rémálmaimat váltottad valóra. :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  2. Kedves Klau M!
    Ez a rész is fantasztikus volt. Na igen amikor már azthinné az ember, hogy igen Zayn rájött, hogy ki is Ő akkor jön a csattanó...IMÁDOM
    Kérdéseidre a válasz: Perrie: Annyira még nem tudok reális véleményt mondani..., lehet téves lesz a megítélésem..., de úgylátszik. hogy egy kényes "kis" sztár...akinek az a kialakult képe saját magáról.., hogy igen is megérdemli, hogy mindenki "hajbókoljon neki"....senki ne mondja meg a saját véleményét....senki ne legyen őszinte...
    Húú hogy mit tennék Kate helyébe?: Hát ez így nagyon fogós kérdés, de szerintem tovább harcolnék nem adnám fel hisz akkor is csak rosszabb lenne, ha feladnám...hisz akkor folyton az a kérdés gyötörne..., hogy milett volna .., ha?... ha küzdöttem volna...
    és akkor így egy csomó másik kérdésre sem kapnék választ...
    Kitérve egy kicsit arra, hogy "sokára hoztad a részt": Ez teljesen érthető, hisz van más dolgod is.. egyébként pedig 10000%-osan megérte várni!
    Nagyon szépen köszönöm, hogy olvashatom a fenomenálisan-Szuperszónikus történetedet... és nem nem túlzok valóban így gondolom!
    További jó írást!
    További szép hétvégét és előre is szép hetet!
    Szia
    BezTina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett a rész és hogy meg tudlak még lepni. :)
      Hát, Perrie nem lesz egy kedves személyiség, kb. jók a megérzéseid. Hogy Kate harcol-e, az pedig majd kiderül a kövi részből.
      Puszi: Klau

      Törlés
  3. Drága Klau!

    Egyrészt elkészült a kritikád, ha a chatboxban nem vetted volna észre: http://blueberries-design.blogspot.hu/2015/10/69-kritika-story-of-my-life-zayn-malik.html

    Másrészt, nagyon tetszik a történet, csak így tovább, hiszen tehetséges vagy! :)

    All the love xx
    Barby

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen az őszinte kritikát. Kellett, hogy kicsit észbe kapjak, hogy nem linkeskedhetem el a helyesírást sem. :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  4. Kedves Klau!
    Tudsz róla, hogy túl jó vagy? A hosszához képest egy perc alatt elolvastam, annyira faltam a sorokat. Hát itt Perrie nem lesz a kedvencem, ha így folytatja. Katenek pedig hacolni kell és bebizonyítani a fiúknak, hogy mit vesztettek.
    xoxo Princes

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Hát, nem gondolnám, hogy túl jó vagyok. :/ Perrie itt tuti nem lesz a kedvenced, Kate pedig majd kiderül, hogy mit csinál.
      Puszi: Klau

      Törlés
  5. Drága Klau!
    Hát megint brilliáns lett.Imádom.Ajj,pedig már azt hittem,hogy kibékülnek.De valamiképpen tudtam,hogy nem megy ez ilyen könnyen és ez így jó.Tökéletes.Hát Perrie...Első benyomásra nem igazán kedveltem meg,de lehet,hogy félreismertem.Ki tudja,hogy mit hozol még ki belőle.Kate harcoljon,mutassa meg a fiúknak,hogy ő igenis sokat ér.Az iskolában minden rendben.Egyébként megérte várni a részre.Megértem,hogy nem tudtad hozni.A következő ugye hamar jön?
    Veled mizu?Hogy tetszik a fiúk új száma,a Perfect?
    xx Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett. :) Perrie nem fogod kedvelni, ez valószínű.
      A fiúk új száma tetszik, csak nekem Zayn hangja hiányzik belőle, na meg nem nagyon tetszik Niall inge. Egyre inkább úgy érzem, hogy Harry stílusában kezd öltözködni, vagy nem is tudom... Na mindegy.
      Örülök, hogy a suliban minden rendben. :) Főleg most, mi, hogy itt a szünet és a közelébe sem kell menned. :)
      Puszi :Klau

      Törlés
  6. Egyszerűen csodálatos. Alig várom a folytatást . Te vagy a legjobb író. Ahogy megfogalmazod és áh.. Egyszerűen jó ez van

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Most irulok és pirulok. Köszönöm szépen! :) Imádlak! <3
      Puszi: Klau

      Törlés